Zašto su naši proizvodi drugačiji?

 

Hedera u proizvodnom procesu ne koristi nikakva kemijska sredstva. Pčelinji produkti (propolis, matična mliječ, pčelinja pelud) pripremljeni su u svom prirodnom obliku.

Propolis je, recimo, za zdravlje izuzetno vrijedna smola koja se u prirodi nalazi u krutom obliku, a sadrži preko 300 spojeva. Otapanjem propolisa, pogotovo u alkoholu, gubi se znatan dio njegovih ljekovitih svojstava. Čak do 30 posto supstanci može ostati neotopljeno i nepovratno se izgubiti.  Upravo su zato stručnjaci iz Hedere odlučili inovacijskim postupkom napraviti proizvode koji će sadržavati sva ljekovita svojstva pčelinjih preparata. Jedinstvenost Hedrinog postupka je u holističkom pristupu - Hedera smatra da se u krajnjem proizvodu trebaju nalaziti sve supstance kao u prirodi. Priroda je sve supstance stvorila s razlogom i sve su bitne da bi se održala biološka funkcija cjeline. Hedera vjeruje prirodi, jer zdravlje je u prirodi.

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.