Hodging i non-Hodging limfom

Pošalji svoje iskustvo!
 
Svjedočenja ljudi sa Hodgkin i non-Hodgkin limfom

ZO, Pakrac, (m, 59 g.):
Zbog bolesti (non-Hodging limfom) počeo sam koristiti Nativni propolis 2x2, a u vrijeme kemoterapije 2x3 kapsule dnevno. Jako sam zadovoljan, jer dobro podnosim kemoterapiju, nema nikakvih infekcija i fizički se jako dobro osjećam. Bolest se polako povlači.

MV, Split (m, 75 g.):
Nakon izlječenja non-Hodging limfoma, kao posljedica terapije dobio sam hemolitičku anemiju. Nakon 12 mjeseci uzimanja Nativnog propolisa po 4 komada dnevno, krvna slika u zadnjih šest kontrola je dobra i ne pijem više lijek za anemiju.

IŠG, Split (ž, 35 g.):
Već sam bila krenula na kemoterapiju zbog Hodging limfoma. Čim sam saznala za Nativni propolis počela sam ga koristiti u dozi 2x3 kapsule između kemoterapija i 3x3 kapsule za vrijeme kemoterapije. Dosta mi je pomogao, vratio snagu i nisam iscrpljena. Nalazi su sada uredni.

NP, Zagreb (ž, 31 g.):
Liječena sam kemoterapijom i zračenjem od Hodginove bolesti prije 14 g. Ali ostala je visoka vrijednost bakra u krvi i urinu što je jedan od simptoma bolesti. Nakon samo jedne kure Nativnog propolisa u dozi 2x4 kapsule, vrijednost bakra se značajno smanjila.

 

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.