Karcinom pluća

Pošalji svoje iskustvo!
 
Iskustva ljudi sa karcinomom pluća

SR, Trogir (m, 50 g.):
Dijagnosticiran mije mikrocelularni karcinom s metastazama na jetri. Nakon ovog bolnog saznanja počeo je prije kemoterapije uzimati Nativni propolis u dozi od 3x3 kapsule, a za vrijem kemoterapije 3x5 kapsula dnevno. Krvni nalazi su bili u srednjim granicama, osim hemoglobina koji je bio nizak. Fizička snaga ostala je ista, apetit je dobar, probava je uredna i imam miran san. Nakon tromjesečne terapije osnovni tumor se smanjio za trećinu, limfni čvorovi su osjetno manji, a metastaze su upola manje. Doktori su zadovoljni ovakvim nalazima, a ne pitaju se kako je takvo stanje moguće postići, jer oni nude uz kemoterapiju samo plibex i vitamin C i smatraju da je to dovoljno za borbu organizma s ovakvom bolešću. Mislim da bi trebali oboljele od karcinoma upozoriti na proizvode kao što je Nativni propolis ("Božji dar"), jer vjerujem da on održava ukupno stanje organizma u ovakvim slučajevima i daje snagu da se bori protiv karcinoma. Još jednom VELIKA HVALA gospodine Radić. Pružili ste nam veliku volju, snagu i uspjeh u ovim problemima.

LjS, Pula (ž, 64 g.):
Kada mi je dijagnosticiran tumor gornjeg režnja pluća, počela sam kontinuirano uzimati Nativni propolis svaki dan i kada ne bih znala za ovu bolest rekla bih da sam potpuno zdrava, obavljam sve poslove bez poteškoća, dnevno propješačim 6-10 km i nisam bila prehlađena. Zadnji nalaz pokazuje da u zadnje dvije godine nema progresije bolesti.

 

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.