Upala grla i polip na debelom crijevu

Pošalji svoje iskustvo!
 
Muškarac K. R. 36 g. iz Splita.

Tijekom 2 mjeseca uzimao sam tri vrste antibiotika radi upale grla koja bi se nakratko smirila pa bi ponovo nastupila. Nakon antibiotika počeo sam uzimati 3x3 kapsule Nativnog propolisa i upala grla je nestala nakon 10 dana. Nastavio sam koristiti nativni propolis još 3 mjeseca.

Već 2 godine nemam problema s grlom, a kada osjetim da bi mogao imati poteškoće s grlom preventivno uzimam kapsule četiri dana. Osjećam se odlično i čini mi se da imam više snage i da mi je povećao fizičku izdržljivost. Prije nego sam počeo uzimati propolis dijagnosticiran mi je polip dužine 3mm na dijelu debelog crijeva koji se spaja s tankim crijevom.

Kontrolu sam obavio nakon 4 mjeseca od dijagnoze i polipa više nije bilo. Kako period od dijagnosticiranja polipa do kontrole koincidira s uzimanjem propolisa, pretpostavljam da je on glavni uzrok nestanku polipa.

 

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.