Hedera u medijima

Arhiva - TVArhiva - Print
 

Bolja Hrvatska

Da biste mogli vidjeti TV emisiju morate imati instaliran Flash Player plugin i omogućene Javaskripte u Vašem web pregledniku.

Splitska tvrtka matičnom mliječi i propolisom kreće u pohod na Rusiju (Poslovni dnevnik)

U posljednjih pet godina proizvodnja preparata u Hederi je porasla 6, 7 puta, promet je uvećan čak devet puta, a iz njihova pogona danas izađe 40.000 proizvoda

Hedera je osnovana 1988. godine kao obrt za proizvodnju kozmetike koji se kasnije specijalizirao za preparate biljnog i pčelinjeg porijekla bez kemijske obrade sirovina. Bio je to početak obiteljskog posla supružnika Jelene i Saše Radić, prisjeća se danas njihov sin Božo koji nikad nije bio u radnom odnosu kod roditelja. Medutim, itekako poznaje proizvodnju svih proizvoda, dodataka prehrani s kojom se Hedera intenzivnije probija na tržištu unatrag nekoliko godina.

Božo Radić je liječnik i taj ga proizvodni program zanima s profesionalne strane, ali kaže "ne želi ostaviti svoje pacijente i zato radi i dalje u Hitnoj medicinskoj službi u Koprivnici". No, kako se pogon ove male tvrtke nalazi u Stobreću kraj Splita, a Radić ima stalni boravak u Zagrebu, razumljivo gotovo je svakodnevno na putu.

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.