Blagodati nativnog propolisa (Pro Wellness)

Arhiva - TVArhiva - Print
 

Blagodati nativnog propolisa (Pro Wellness)

Tvrtka Hedera iz prirode je uzela propolis u izvornom obliku, kakvim su ga stvorile biljke, a doradile pčele, te inovativnom tehnologijom, bez kemijske obrade, proizvela preparat Nativni propolis. Time su na najbolji način sačuvana sva njegova ljekovita svojstva. Nativni propolis sadržava čisti hrvatski propolis i pčelinji cvjetni prah od dalmatinske biljke bušinac.

Propolis je za zdravlje izuzetno vrijedna smola. Ona sadržava više od 200 različitih spojeva biljnog porijekla, a pčele ga koriste za zatvaranje pukotina u košnici i steriliziranje ćelija saća. Dokazani je antioksidans i jedna od najučinkovitijih tvari za jačanje imuniteta. Preporučuje se kod oslabljene kondicije, ali i tijekom oporavka nakon bolesti. Zdravi ljudi propolis koriste za sprečavanje negativnih posljedica stresa, velikih psihofizičkih napora, zračenja, zagađenja te starenja. Kao tvar koja učinkovito jača imunitet, propolis pomaže obrani organizma od prehlade, gripe te drugih bolesti.

Pogledajte i preuzmite dokument

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.