MELBROVIT - STIMULANS NA BAZI MATIČNE MLIJEČI (Pro Wellness)

Arhiva - TVArhiva - Print
 

MELBROVIT - STIMULANS NA BAZI MATIČNE MLIJEČI (Pro Wellness)

Melbrovit tvrtke Hedera je prirodni energetski stimulans u kojem ključnu ulogu ima matična mliječ. Matična mliječ je savršeno izbalansirani dodatak prehrani za muškarce i žene koji žele zadržati snagu i izdržljivost. Taj neškodljivi stimulans utječe na regeneracijske mehanizme u organizmu tako da održava zdravstvenu ravnotežu. Odrasloj se osobi preporučuje uzeti jedno do dvije tablete dnevno.

Tvrtka Hedera osnovana je 1988. godine, njezina je osnovna djelatnost proizvodnja preparata iz prirodnih izvora biljnog i pčelinjeg porijekla bez kemijske obrade osnovnih sirovina. Takav postupak jamči iznimnu kvalitetu te jedinstvenost proizvoda. S obzirom na jedinstvenost preparata te inovativan način proizvodnje, proizvodi se mogu pronaći u veledrogerijama, ljekarnama i biljnim drogerijama. Sve Hederine proizvode odobrilo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi.

Pogledajte i preuzmite dokument

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.