NAJBOLJE IZ PRIRODE (Business.hr)

Arhiva - TVArhiva - Print
 

NAJBOLJE IZ PRIRODE (Business.hr)

Već 7 godina tvrtka Hedera u svoje preparate ugrađuje najdragocjenije iz pčelinje košnice. Stvarajući novu generaciju prirodnih proizvoda, orijentirana je na prirodne izvore biljnog i pčelinjeg podrijetla bez kemijske obrade osnovnih sirovina. Taj postupak jamči iznimnu kvalitetu proizvoda, s osloncem na bogate domaće potencijale. Osnova je strateškog razvoja tvrtke projekt Apiceutici. U sklopu programa Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za poduzeća utemeljena na znanju, u suradnji s Institutom Ruđer Bošković iz Zagreba i Institutom pomorske medicine iz Splita započela je istraživanje hrvatskog propolisa i pčelinje peludi s dalmatinske biljke bušinac u izvornom obliku. Rezultat su proizvodi koji se zbog jedinstvenosti te inovativnog načina proizvodnje mogu pronaći u veledrogerijama, ljekarnama i biljnim drogerijama.

Svi su registrirani kao dodaci prehrani, a odobrilo ih je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi. Hedera je iz prirode uzela propolis u izvornom obliku, kakvim su ga stvorile biljke, a doradile pčele, i ugradila ga u svoje proizvode. Propolis je za zdravlje iznimno vrijedna smola. Dokazani je antioksidans i jedna od najučinkovitijih tvari za jačanje imuniteta, a glavni je sastojak Nativnog propolisa. Vodstvo Hedere prepoznalo je i matičnu mliječ kao vrlo važnu za zdravlje. Smatra se vrhuncem prirodne biosinteze zbog jedinstvene kombinacije sastojaka, a zovu je i hranom bogova. Njome pčele radilice hrane mlade pčele i maticu. Matična mliječ glavni je sastojak Melbrovita, energetskog stimulansa za zadržavanje snage i izdržljivosti. Sada je aktualan heprocet zbog sezone alergija, Riječ je o pčelinjem receptu propolisa i peludi dalmatinske biljke bušinac s dodatkom kalcija, koji na prirodan način štiti i jača organizam od alergija. U ljekarnama je trebutačno 7 hederinih proizvoda, a za nekoliko tjedana stižu i Nativni propolis Junior, posebno prilagođen djeci, te Gastrocet za poboljšanje rada probavnog sustava.

Pogledajte i preuzmite dokument

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.