NATIVNI PROPOLIS - PRIRODNI ANTIOKSIDANS (Web pčelinjak)

Arhiva - TVArhiva - Print
 

NATIVNI PROPOLIS - PRIRODNI ANTIOKSIDANS (Web pčelinjak)

Propolis je smola u koju je priroda ugradila preko 200 različitih spojeva prema prirodnom receptu da se postigne određeni biološki učinak. Kako nema otapala koji u potpunosti može otopiti propolis, otopine propolisa za ljudsku upotrebu ne sadrže sve aktivne supstance, prirodni recept je poremećen i ne postiže se potpuni ljekoviti učinak.
Tvrtka HEDERA uspjela je inovacijskim postupkom proizvesti propolis u izvornom obliku kakvom su ga biljke stvorile, a pčele doradile i dodali mu pčelinji cvjetni prah s dalmatinske biljke bušinac i dali mu naziv NATIVNI PROPOLIS. Takav propolis je pokazao nova ljekovita svojstva koja do sada nisu bila poznata i vrlo značajno svojstvo da je potpuno neškodljiv. Istraživanja su provedena u Institutu "Ruđer Bošković" u Zagrebu pokazala su da NATIVNI PROPOLIS:
Snažno jača imunološki sustav, jer sve štetne tvari unijete ili stvorene u organizmu (kao kancerogeni, slobodni radikali, otrovi, zagađivači vode, zraka i hrane), pretvara u manje štetne ili ih neutralizira;
Ima izraziti antioksidacijski učinak - snizuje razinu slobodnih radikala, jača antioksidacijsku obranu organizma, djeluje protiv oksidativnog stresa i popravlja oštećenja koja nastanu na DNK;
Pojačano aktivira gen ciji nedostatak je povezan s tumorom reproduktivnih organa, pluca i limfnog sustava;
Aktivira gen čiji je nedostatak izgleda povezan s pojavom Parkinsonove bolesti;
Štiti mozak od oštećenja slobodnim radikalima što je važno kod neurodegenerativnih bolesti, kao npr. Parkinsonove i Alzheimerove bolesti;
Kod karcinomna pomaže organizmu u zaustavljanju rasta tumora i ubija tumorske i deformirane stanice, ali ne i zdrave stanice; kod jednog tumora mozga potiče organizam da sam proizvodi lijek i provodi imunosupresijsku terapiju; zato nije čudno da su citostatici kombinirani s propolisom efikasniji, nuspojave znatno blaže, a oporavak nakon kemoterapije puno brži.
NATIVNI PROPOLIS je moćno neškodljivo prirodno preventivno sredstvo za očuvanje zdravlja i ogromna pomoć organizmu kao pomoćno ljekovito sredstvo kod bolesnih stanja, s kojim se živi duže.

Projekt: HITRA - Ministarstvo znanosti i tehnologije RH
Investitor i kreditor: Poslovno-inovacijski centar 'BICRO' Zagreb
Istraživanja: Institut "Ruđer Bošković" - Zagreb, Institut pomorske medicine HRM - Split
Odobrenje: Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH

Pogledajte i preuzmite dokument

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.