Nova generacija pčelinjih proizvoda (e-beba)

Arhiva - TVArhiva - Print
 

Nova generacija pčelinjih proizvoda (e-beba)

Peludna alergija je najčešća alergijska bolest izazvana česticama cvjetnog praha. Obično započinje u rano proljeće, a može potrajati sve do kraja listopada.

Djeca su, nažalost, često pogođena različitim alergijama i njihovim neugodnim simptomima.

Česte alergije kod djece možete preduhitriti, i to prirodnim putem.

Djelujući na vrijeme, simptomi poput  začepljenog nosa, curenja iz nosa, suzenja, crvenila i otečenosti očiju, kihanja, kašlja i promuklosti, svrbeži očiju, nosa i grla te podočnjaka mogu se ublažiti ili čak potpuno izbjeći.

Istraživanja ukazuju da je propolis iznimno vrijedna zaštita u sprječavanju alergijskih reakcija, djelujući na stanice organizma i molekule odgovorne za simptome alergije.

Stručnjaci iz Hedere su, na temelju rezultata znanstvenih istraživanja, osmislili i proizveli Nativni propolis Junior, za snažno jačanje imuniteta koje je bitno za borbu protiv alergija.

Ovaj dodatak prehrani za djecu kombinacija je propolisa i pčelinjeg cvjetnog praha dalmatinske biljke bušinac. Proizveden je inovacijskim postupkom bez ikakve kemijske obrade otapalima. Zato sadrži sve tvari koje je biljka i pčela u njega ugradila, za razliku od propolisa u vodenim ili alkoholnim otopinama u kojem se nalazi samo dio ljekovitih sredstava.

Ovakav jedinstveni proizvod može se upotrebljavati u većim dozama bez ikakvih štetnih pojava, a sličan proizvod ne postoji na tržištu. 
Proizvod se preporuča davati djeci starijoj od jedne godine. Kako se ne otapa u vodi, najpraktičnije je prah umiješati u gustu ili kašastu hranu poput meda, jogurta ili kašica.


Hedera štiti vašu cijelu obitelj!

Pogledajte i preuzmite dokument

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.