Za snaaažan imunitet i više vremena za osmijehe! (Klinfo.hr)

Arhiva - TVArhiva - Print
 

Za snaaažan imunitet i više vremena za osmijehe! (Klinfo.hr)

Stigla je zima! S njom i ona neugodna kihanja, kašljanja i šmrcanja. Česte prehlade i gripu kod djece možete preduhitriti, i to isključivo prirodnim putem. Pčele su i ove su godine marljivo sakupljale i dorađivale propolis, koji tvrtka Hedera ugrađuje u svoje proizvode. Za vaše male pčelice od sada je tu Nativni propolis Junior u obliku praha, za snažno jačanje imuniteta.
Propolis je smola koja se u prirodi nalazi u košnici u krutom obliku. Nativni propolis Junior je kombinacija propolisa i pčelinjeg cvjetnog praha dalmatinske biljke bušinac. Ljekovita svojstva hrvatskog propolisa i cvjetnog praha bušinca ispitana su u Institutu "Ruđer Bošković" u Zagrebu genskom metodom DNK čipova i određivanjem antioksidacijskog potencijala.

Riječ „nativni“ iz naziva odnosi se na njegovu očuvanu izvornost, tj. proizvodnju inovacijskim postupkom bez ikakve kemijske obrade otapalima. Zato sadrži sve tvari koje je biljka i pčela u njega ugradila, za razliku od propolisa u vodenim ili alkoholnim otopinama u kojem se nalazi samo dio ljekovitih sredstava. Ovakav jedinstveni proizvod može se upotrebljavati u većim dozama bez ikakvih štetnih pojava, a sličan proizvod ne postoji na tržištu.

Proizvod se preporuča davati djeci starijoj od jedne godine. Kako se ne otapa u vodi, najpraktičnije je prah umiješati u gustu ili kašastu hranu poput meda, jogurta ili kašica.

Hedera štiti vašu cijelu obitelj!

Pogledajte i preuzmite dokument

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.