Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

Saznajte više o djelovanju propolisa na ljudsko tijelo. Kliknite na pojedine organe za detaljni opis djelovanja.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo
Reproduktivni organi

Klinička iskustva s lokalnom terapijom propolisnih preparata pokazala su dobre rezultate u liječenju ektopija, erozija i upale grlića maternice, te vaginalnih upala.

Karcinomi

Na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu dokazano je da hrvatski propolis ima protutumorski i antimetastatski učinak kod karcinoma mliječne žlijezde. Rezultati istraživanja u Institutu “Ruđer Bošković” pokazala su da NATIVNI PROPOLIS potiče procese koji spriječavaju pojavu karcinoma reproduktivnih organa. Osim toga, zaustavlja napredovanje karcinoma i ubija tumorske i deformirane stanice.

Citostatici u kombinaciji s propolisom efikasnije spriječavaju napredovanje karcinoma i metastaziranje, a nuspojave kod kemoterapije su znatno blaže (mučnina, slabost, povraćanje, sniženje krvnih zrnaca). Zato je primjena propolisa važna u zaštiti osoba s povećanim nasljednim rizicima od bolesti reproduktivnog sustava, a uz obveznu preporuku liječnika može se koristiti kod pojave navedenih bolesti. Spriječava pojavu tumora prostate, a kod već nastalog karcinoma smanjuje njegovo napredovanje.

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.