Peludna alergija je najčešća alergijska bolest izazvana česticama cvjetnog praha. Obično započinje u rano proljeće, a može potrajati sve do kraja listopada.

Djeca su, nažalost, često pogođena različitim alergijama i njihovim neugodnim simptomima.

Česte alergije kod djece možete preduhitriti, i to prirodnim putem.

Djelujući na vrijeme, simptomi poput  začepljenog nosa, curenja iz nosa, suzenja, crvenila i otečenosti očiju, kihanja, kašlja i promuklosti, svrbeži očiju, nosa i grla te podočnjaka mogu se ublažiti ili čak potpuno izbjeći.

Istraživanja ukazuju da je propolis iznimno vrijedna zaštita u sprječavanju alergijskih reakcija, djelujući na stanice organizma i molekule odgovorne za simptome alergije.

Stručnjaci iz Hedere su, na temelju rezultata znanstvenih istraživanja, osmislili i proizveli Nativni propolis Junior, za snažno jačanje imuniteta koje je bitno za borbu protiv alergija.

Ovaj dodatak prehrani za djecu kombinacija je propolisa i pčelinjeg cvjetnog praha dalmatinske biljke bušinac. Proizveden je inovacijskim postupkom bez ikakve kemijske obrade otapalima. Zato sadrži sve tvari koje je biljka i pčela u njega ugradila, za razliku od propolisa u vodenim ili alkoholnim otopinama u kojem se nalazi samo dio ljekovitih sredstava.

Ovakav jedinstveni proizvod može se upotrebljavati u većim dozama bez ikakvih štetnih pojava, a sličan proizvod ne postoji na tržištu. 
Proizvod se preporuča davati djeci starijoj od jedne godine. Kako se ne otapa u vodi, najpraktičnije je prah umiješati u gustu ili kašastu hranu poput meda, jogurta ili kašica.


Hedera štiti vašu cijelu obitelj!

Pogledajte i preuzmite dokument

  Hedera u medijima - Sve