Stigla je zima! S njom i ona neugodna kihanja, kašljanja i šmrcanja. Česte prehlade i gripu kod djece možete preduhitriti, i to isključivo prirodnim putem. Pčele su i ove su godine marljivo sakupljale i dorađivale propolis, koji tvrtka Hedera ugrađuje u svoje proizvode. Za vaše male pčelice od sada je tu Nativni propolis Junior u obliku praha, za snažno jačanje imuniteta.
Propolis je smola koja se u prirodi nalazi u košnici u krutom obliku. Nativni propolis Junior je kombinacija propolisa i pčelinjeg cvjetnog praha dalmatinske biljke bušinac. Ljekovita svojstva hrvatskog propolisa i cvjetnog praha bušinca ispitana su u Institutu "Ruđer Bošković" u Zagrebu genskom metodom DNK čipova i određivanjem antioksidacijskog potencijala.

Riječ „nativni“ iz naziva odnosi se na njegovu očuvanu izvornost, tj. proizvodnju inovacijskim postupkom bez ikakve kemijske obrade otapalima. Zato sadrži sve tvari koje je biljka i pčela u njega ugradila, za razliku od propolisa u vodenim ili alkoholnim otopinama u kojem se nalazi samo dio ljekovitih sredstava. Ovakav jedinstveni proizvod može se upotrebljavati u većim dozama bez ikakvih štetnih pojava, a sličan proizvod ne postoji na tržištu.

Proizvod se preporuča davati djeci starijoj od jedne godine. Kako se ne otapa u vodi, najpraktičnije je prah umiješati u gustu ili kašastu hranu poput meda, jogurta ili kašica.

Hedera štiti vašu cijelu obitelj!

Pogledajte i preuzmite dokument

  Hedera u medijima - Sve