NE KORISTIMO NIKAVA KEMIJSKA SREDSTVA U PROIZVODNOM PROCESU

Pčelinji produkti (propolis, matična mliječ, pčelinja pelud) zadržavaju se u svom prirodnom obliku.

Svi naši proizvodi su 100% prirodni bez negativnih nuspojava i mogu se koristiti dugoročno bez ikakve odgode uzimanja. Također, moguća je kombinacija proizvoda međusobno ili s bilo kojom drugom terapijom.

Od malena znamo kako je propolis izrazito važan za naše zdravlje. To je smola koja se u prirodi nalazi u krutom obliku a sadrži preko 300 vrijednih spojeva! Pčele ga koriste kao svoju obranu od vanjskih i unutarnjih nametnika i o njemu ovisi sigurnost i zdravlje košnice.

Ukoliko se propolis otapa, primjerice u alkoholu ili nekom drugom kemijskom sredstvu, gubi se znatan dio ljekovitih svojstava. Preko 30% može se nepovratno izgubiti!

Zašto je to bitno?

Zato što propolis sadrži brojne vitamine, minerale, polifenole i flavonoide. Svi ti sastojci zajedno bogati su antioksidansima te djeluju antibakterijski, antivirusno i protupalno te jačaju imunitet mladim pčelama.

Kako bi se postigao maksimalni učinak na ljudsko zdravlje važno je da svi ti sastojci ostanu sačuvani! 

Upravo zato, razvili smo inovativno rješenje kako bi sva ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda ostala sačuvana, dakle propolis kakav je u košnici ostaje nepromijenjen i u našem proizvodu!

Jedinstvenost Hedrinog postupka je u holističkom pristupu.

Mi u Hederi smatramo kako se u krajnjem proizvodu trebaju nalaziti sve supstance kao u prirodi. Priroda je sve supstance stvorila s razlogom i sve su bitne da bi se održala biološka funkcija cjeline. Vjerujemo prirodi, jer zdravlje je u prirodi!

Prethodni
  Tko smo mi?
  O Hederi - Sve