Gastrocet®

Gastrocet®

Nativni Propolis®

Nativni Propolis®

Nativni Propolis Junior®

ZA NAJZDRAVIJE NAJMLAĐE

U današnje vrijeme, djeca često znaju biti umorna, iscrpljena i boležljiva. No, to ni ne čudi. Mnogobrojne domaće zadaće, poneka izvanškolska aktivnost i gust dnevni raspored zaista iscrpljuju. Osim toga, okruženost mnoštvom druge djece bilo u školi ili vrtiću, dječji imunitet dovodi pod stalni izazov..  

NATIVNI PROPOLIS JUNIOR je snažan prirodni preparat za jačanje i očuvanje imuniteta djece.

Nativni propolis Junior jedinstven je proizvod zato što je dobiven potpuno prirodnim putem bez upotrebe kemijskih sredstava, a to znači da je sasvim siguran za djecu za dugotrajno korištenje bez nuspojava.

Nekorištenje nikakvih kemijskih sredstava omogućava potpunu iskoristivost svih supstanci iz propolisa: vitamina, minerala, flavonoida i raznih drugih spojeva bitnih za zdravlje te time propolis omogućava potpuno prirodnu zaštitu dječjeg organizma, a to znači manje posjeta doktoru i manje izbivanja iz vrtića ili škole te više obiteljskih druženja u prirodi. Najvažnije od svega, lako se konzumira. Samo umiješajte jednu žličicu dnevno u omiljenu dječju hranu puding, jogurt, kašicu ili sl. i vaše dijete je zaštićeno.

 
Imate pitanja?
Koristili ste proizvod?
Napišite svoje dojmove
 
110,00 kn
Trenutno nedostupno
 
 
100% prirodno
Bez glutena
Nije testirano na životinjama
Kvalitetu potvrdili korisnici
Garancija povrata novca

SADRŽAJ
Jedna bočica sadrži praškastu smjesu propolisa i pčelinjeg cvjetnog praha u kojem dominira pelud dalmatinske biljke bušinac.

PAKIRANJE
U kartonskoj kutiji je bočica koja sadrži 20 g praha i žličica za doziranje. Jedna do vrha napunjena žličica sadrži cca 0,5 g praha.

TRAJNOST
2 godine

UPOZORENJE
Djeca alergična na pčelinje proizvode ne smiju ga koristiti.

ISTRAŽIVANJA
Nativni Propolis Junior proizvodi se inovacijskim postupkom od propolisa kojemu je dodan pčelinji cvjetni prah bogat peludom dalmatinske biljke bušinac. U samom nazivu nativni sadržano je obilježje ovog propolisa koje ukazuje da je on izvoran onakav kakav se nalazi u prirodi bez ikakve kemijske obrade otapalima. Zato sadrži sve tvari koje je biljka u njega ugradila, za razliku od propolisa dobivenog kemijskim otapalima u kojemu se nalazi samo dio ljekovitih tvari (alkoholna i poliglikolna otopina). Ovakav jedinstveni proizvod može se upotrebljavati u većim dozama bez ikakvih štetnih pojava. 

Brojni su znanstveni dokazi o terapijskom potencijalu propolisa. Djeluje protiv bakterija, gljivica, virusa i parazita, ima antioksidacijska, antiupalna, antitumorska i antialergijska svojstva te podiže imunološki sustav poticanjem organizma na proizvodnju specifičnih tvari koji jačaju njegovu obranu prema brojnim rizicima od pojave bolesti. Ljekovita svojstva hrvatskog propolisa i peluda bušinca ispitana su u Institutu “Ruđer Bošković” u Zagrebu genskom metodom DNK čipova i određivanjem antioksidacijskog potencijala.

NAMJENA

 • djeci koja su često prehlađena
 • u sezoni prehlada i viroza
 • djeci koja su okružena drugom prehlađenom ili bolesnom djecom (vrtići, škole, treninzi) ili odraslima
 • fizički aktivnoj djeci
 • djeci koja se osjećaju umorno i iscrpljeno
 • djeci oslabljenog imuniteta

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

 • Proizvod se preporuča davati djeci starijoj od jedne godine, jednom dnevno, na slijedeći način:
 • 1-2 do vrha napunjene žličice za djecu do 10 kg tjelesne mase
 • 2-4 do vrha napunjene žličice za djecu od 10-20 kg tjelesne mase
 • 4-6 do vrha napunjene žličice za djecu od 20-30 kg tjelesne mase

Da bi se sačuvala prirodnost i svi ljekoviti sastojci, ovom proizvodu nisu dodana kemijska sredstva za mijenjanje arome ili topljivosti. Kako prirodni propolis nije topljiv u vodi, prah se treba umiješati u omiljenu dječju kašastu hranu. Ako znate da vaše dijete odbija nove okuse, najbolje je odabrati nešto intenzivnije, poznate okuse poput voćnih i čokoladnih jogurta i kašica, meda, miksanog povrća i sl. Eventualno slijepljeni prah u grudice zbog ljepljivosti propolisa, može se usitniti priloženom žličicom.

Nativni Propolis  Junior je potpuno prirodan i nema potrebe za odgodom uzimanja. Možete ga koristiti dugoročno jer ne izaziva nikakve nuspojave.

Iskustva korisnika za ovaj proizvod:

Pošaljite iskustvo:

Dostava je besplatna za sve narudžbe unutar Republike Hrvatske.

 • Od trenutka narudžbe pošiljka se šalje isti ili idući radni dan
 • Pošiljku dostavlja poštar hrvatske pošte unutar 3-5 radnih dana

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju svaki dan na FB stranici Hedera ili putem maila hedera@hedera.hr

Ukoliko odaberete POUZEĆE kao način plaćanja, Hrvatska pošta vam naplaćuje uslugu povrata novca od vas do nas 10ak kn po paketu.

Ukoliko odaberete UPLATU NA ŽIRO RAČUN ili KARTIČNO PLAĆANJE, dodatnih troškova nema.

 

Probajte i ostale Hederine pčelinje proizvode: