Pročitajte izjave korisnika o proizvodu koji vas zanima

Pošaljite nam svoje iskustvo

Uvijek nam je drago čuti pozitivna iskustva korisnika kojima su pomogli Hederini proizvodi!

Upala grla i polip na debelom crijevu


Muškarac K. R. 36 g. iz Splita.

Tijekom 2 mjeseca uzimao sam tri vrste antibiotika radi upale grla koja bi se nakratko smirila pa bi ponovo nastupila. Nakon antibiotika počeo sam uzimati 3x3 kapsule Nativnog propolisa i upala grla je nestala nakon 10 dana. Nastavio sam koristiti nativni propolis još 3 mjeseca.

Već 2 godine nemam problema s grlom, a kada osjetim da bi mogao imati poteškoće s grlom preventivno uzimam kapsule četiri dana. Osjećam se odlično i čini mi se da imam više snage i da mi je povećao fizičku izdržljivost. Prije nego sam počeo uzimati propolis dijagnosticiran mi je polip dužine 3mm na dijelu debelog crijeva koji se spaja s tankim crijevom.

Kontrolu sam obavio nakon 4 mjeseca od dijagnoze i polipa više nije bilo. Kako period od dijagnosticiranja polipa do kontrole koincidira s uzimanjem propolisa, pretpostavljam da je on glavni uzrok nestanku polipa.

Kemoterapija


Muškarac D. K. 67 g. iz Splita, Hodgkinova bolest.

Već tijekom druge kure liječenja kemoterapijom zbog Hodgkinove bolesti kosa mi je počela opadati. U iduće tri kure osjećao sam se sve više umorno i slabo i bez snage. Nisam se više mogao penjati stepenicama bez zastajanja i odmora. Nisam više izlazio iz stana, osim kada sam morao na kemoterapiju. Razina krvnih zrnaca znatno se smanjila.

Tijekom pete kure kemoterapije počeo sam dnevno uzimati 2x3 kapsule Nativnog propolisa tvrtke Hedera iz Stobreča i već nakon nekoliko dana sam se osjećao bolje. Nisam više bio tako slab i umoran. Počeo sam izlaziti izvan kuće, a i drugi su primijetili da izgledam puno bolje.

Analiza krvi je pokazala da se nivo krvnih zrnaca znatno povisio. Nakon 1,5 mjeseca od uzimanja propolisa počela mi je rasti kosa, iako sam još bio na kemoterapiji. Sada se bez problema penjem uz stepenice nekoliko puta na dan. Ovakvo poboljšanje dugujem isključivo nativnom propolisu, jer je nastalo tek kada sam ga počeo uzimati, a sve ostalo u prehrani i liječenju ostalo je isto.

Ostale kure kemoterapije uz kapsule nativnog propolisa sada podnosim jako dobro. Broj bijelih i crvenih krvnih zrnaca se znatno poboljšao i samo je neznatno snižen normalnih vrijednosti.