Svjedočenja ljudi sa Hodgkin i non-Hodgkin limfom

ZO, Pakrac, (m, 59 g.):
Zbog bolesti (non-Hodging limfom) počeo sam koristiti Nativni propolis 2x2, a u vrijeme kemoterapije 2x3 kapsule dnevno. Jako sam zadovoljan, jer dobro podnosim kemoterapiju, nema nikakvih infekcija i fizički se jako dobro osjećam. Bolest se polako povlači.

MV, Split (m, 75 g.):
Nakon izlječenja non-Hodging limfoma, kao posljedica terapije dobio sam hemolitičku anemiju. Nakon 12 mjeseci uzimanja Nativnog propolisa po 4 komada dnevno, krvna slika u zadnjih šest kontrola je dobra i ne pijem više lijek za anemiju.

IŠG, Split (ž, 35 g.):
Već sam bila krenula na kemoterapiju zbog Hodging limfoma. Čim sam saznala za Nativni propolis počela sam ga koristiti u dozi 2x3 kapsule između kemoterapija i 3x3 kapsule za vrijeme kemoterapije. Dosta mi je pomogao, vratio snagu i nisam iscrpljena. Nalazi su sada uredni.

NP, Zagreb (ž, 31 g.):
Liječena sam kemoterapijom i zračenjem od Hodginove bolesti prije 14 g. Ali ostala je visoka vrijednost bakra u krvi i urinu što je jedan od simptoma bolesti. Nakon samo jedne kure Nativnog propolisa u dozi 2x4 kapsule, vrijednost bakra se značajno smanjila.

Prethodni
  Tumor mozga
Sljedeći
Upala pluća  
  Svjedočenja o propolisu - Sve

Pošaljite nam svoje iskustvo

Uvijek nam je drago čuti pozitivna iskustva korisnika kojima su pomogli Hederini proizvodi!