Muškarac D. K. 67 g. iz Splita, Hodgkinova bolest.

Već tijekom druge kure liječenja kemoterapijom zbog Hodgkinove bolesti kosa mi je počela opadati. U iduće tri kure osjećao sam se sve više umorno i slabo i bez snage. Nisam se više mogao penjati stepenicama bez zastajanja i odmora. Nisam više izlazio iz stana, osim kada sam morao na kemoterapiju. Razina krvnih zrnaca znatno se smanjila.

Tijekom pete kure kemoterapije počeo sam dnevno uzimati 2x3 kapsule Nativnog propolisa tvrtke Hedera iz Stobreča i već nakon nekoliko dana sam se osjećao bolje. Nisam više bio tako slab i umoran. Počeo sam izlaziti izvan kuće, a i drugi su primijetili da izgledam puno bolje.

Analiza krvi je pokazala da se nivo krvnih zrnaca znatno povisio. Nakon 1,5 mjeseca od uzimanja propolisa počela mi je rasti kosa, iako sam još bio na kemoterapiji. Sada se bez problema penjem uz stepenice nekoliko puta na dan. Ovakvo poboljšanje dugujem isključivo nativnom propolisu, jer je nastalo tek kada sam ga počeo uzimati, a sve ostalo u prehrani i liječenju ostalo je isto.

Ostale kure kemoterapije uz kapsule nativnog propolisa sada podnosim jako dobro. Broj bijelih i crvenih krvnih zrnaca se znatno poboljšao i samo je neznatno snižen normalnih vrijednosti.

  Svjedočenja o propolisu - Sve

Pošaljite nam svoje iskustvo

Uvijek nam je drago čuti pozitivna iskustva korisnika kojima su pomogli Hederini proizvodi!