HEDERA

 

Zašto su naši proizvodi drugačiji?

Hedera u proizvodnom procesu ne koristi nikakva kemijska sredstva. Pčelinji produkti (propolis, matična mliječ, pčelinja pelud) pripremljeni su u svom prirodnom obliku.

Gdje pronaći proizvode?

S obzirom na specifičnost i jedinstvenost preparata te inovativnog načina proizvodnje, proizvodi se mogu pronaći u veledrogerijama, ljekarnama i biljnim drogerijama. Hedera je prisutna u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Francuskoj, Austriji (www.bee-pure.com) i Japanu.

Naš tim

Vodstvo tvrtke sastoji se od iskusnog visokokvalificiranog kadra (dr. kemije, dr. medicine, inženjera kemije, dipl. ekonomista). Dio našeg tima koji je zadužen za proizvodnju posjeduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji ovih jedinstvenih preparata.

Strategija razvoja

Osnova strateškog razvoja tvrtke je projekt APICEUTICI koji se temelji na tehnološkom razvoju i proizvodnji pčelinjih preparata sa znanstveno dokazanim ljekovitim djelovanjem, bez kemijske obrade. 

Povijest

Hedera je tvrtka osnovana 1988 godine i u privatnom je vlasništvu. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja preparata iz prirodnih izvora biljnog i pčelinjeg porijekla bez kemijske obrade osnovnih sirovina, što rezultira jedinstvenošću proizvoda i garancija je kvalitete.

FACEBOOK

 

DJELOVANJE

Saznajte više o djelovanju propolisa na pojedine organe. Kliknite na sliku za vizualni prikaz.

Utjecaj propolisa na ljudsko tijelo

 

ANKETA

Popunjavanjem ove ankete pridonijet ćete boljem razumijevanju ljekovitosti naših proizvoda. Ti podaci uvelike će nam olakšati daljnje usavršavanje pripravaka. Molimo vas da budete što precizniji kod unosa podataka.

Anketa

Kliknite ovdje za popunjavanje ankete.