Izaberi 1 od 3 Black Friday ponude
Potpuno prirodan dodatak prehrani na bazi propolisa, pčelinje peludi i đumbira koji je do sada pomogao nekoliko tisuća ljudi riješiti se probavnih problema poput gastritisa, žgaravice, težine u želucu, nadutosti, mučnine…
✅ Manje neugodnosti, manje boli, zdrava probava, lakše dnevne aktivnosti
✅ Djeluje protuupalno, štiti sluznicu i potiče pravilan rad probavnog sustava
✅ Proizvedeno u Hrvatskoj
✅ Bez glutena
- osobe koje imaju žgaravicu ili gastritis
- osobama sklone mučninama tijekom vožnje
- osobama s učestalim proljevima
- osobama smanjenog apetita
- osobama s neugodnim zadahom
- osobama koje muči nadutost
- osobama koje imaju mučnine
- osobama koje imaju zatvor
- kod osoba s Helicobacter pylori
- kod GERB-a
- kod osoba koje pate od grčeva ili napinjanja
Gastrocet je potpuno prirodan i nema potrebe za odgodom uzimanja. Možete ga koristiti dugoročno jer ne izaziva nikakve nuspojave te je prirodno rješenje za probavne probleme!
Ovisno o vašem stanju GASTROCET treba uzimati prema sljedećem:
- Preventivno: 2x2 kapsule dnevno
- Kod akutnih stanja: 2x3 kapsule dnevno
Kapsule je najbolje konzumirati prije ili između jela jer tako imaju maksimalan efekt.
Dnevna doza (4 kapsule) sadrži:
Propolis: 800 mg
Pčelinja pelud: 400 mg
Korijen đumbira: 400 mg
Celulozna kapsula (HPMC)
PROPOLIS ima snažna protuupalna, antimikrobna i antioksidativna svojstva, što ga čini korisnim za zdravlje probavnog sustava. Pomaže smanjiti upale u probavnom traktu, što je osobito korisno kod stanja poput gastritisa ili drugih upalnih bolesti crijeva. Također, flavonoidi u propolisu štite sluznicu želuca od oksidativnog stresa. Uz to, propolis pomaže u kontroli rasta štetnih mikroorganizama u crijevima, čime doprinosi očuvanju zdravlja probavnog sustava i smanjuje rizik od infekcija.
PČELINJA PELUD je bogata enzimima, vitaminima i hranjivim tvarima koje pomažu probavi. Enzimi u peludi olakšavaju razgradnju hrane, čime se poboljšava apsorpcija hranjivih tvari. Pelud također ima umirujući učinak na probavni trakt, što može biti korisno kod problema poput loše probave ili zatvora. Zahvaljujući svojim protuupalnim i antioksidativnim svojstvima, pelud pomaže u smanjenju oksidativnog stresa i upala u probavnom sustavu.
ĐUMBIR višestruko pozitivno djeluje na probavni sustav tako da ublažava bolove, smanjuje razdražljivost probavnog sustava, uništava patogene organizme i smanjuje upale te dovodi probavu u optimalno stanje. Pomaže kod podražaja na povraćanje, mučnine tijekom vožnje, vrtoglavice, morske bolesti i jutarnjih slabosti, posebno onih uzrokovanih kemoterapijom. Mogu ga uzimati i bolesnici sa čirom na želucu i dvanaesniku.
100% prirodni sastojci
Bez nuspojava
Tisuće zadovoljnih korisnika
Djeluje ili ti vraćamo novac
Prirodni sastojci
koji rješavaju probavne probleme
Đumbir ublažava upale i smanjuje probavnu osjetljivost. 1
Đumbir uništava patogene organizme i dovodi probavu u optimalno stanje 2
Propolis ima antimikrobna svojstva koja pomažu u borbi protiv bakterijskih infekcija. 3
Propolis, pelud i đumbir zajedno jačaju imunitet i podržavaju zdravlje probave. 4
Pelud je bogata hranjivim tvarima važnim za zdravu probavu. 5
Ako proizvod ne djeluje, vraćamo novac
Saznaj sve o sastojcima
u Gastrocetu i zašto baš njih koristimo!
Propolis
Propolis ima preko 300 spojeva koji pozitivno djeluju na tvoj organizam. Naše inovativno rješenje omogućilo nam je da bez alkohola dobijemo propolis identičan onome u košnici.
Pčelinja pelud
Pčelinja pelud smatra se savršenom hranom jer sadrži minerale, vitamine i ostale hranjive tvari koje su neophodne organizmu.
Đumbir
Sadrži mnoge fenolne spojeve poput gingerola koji pokazuju antioksidativna, antitumorska i protuupalna svojstva. Pomaže pri problemima sa želucem i odličan je za gotovo sve probavne probleme.
Recenzije korisnika Gastroceta
Sve pohvale , super proizvodi.
Spas za bušicu! 😉
Nakon 10 godina kroničnog gastritisa moje je stanje postajalo sve gore i znalo se desiti da imam napadaje,više mi niti jedna skupina lijekova nije djelovala...
Gastrocet pijem neprekidno 8 mjeseci. Lijekove više ne uzimam uopće, nemam napadaja boli,nema osjećaja peckanja,nadutosti. Bila sam i na gastroskopiji u međuvremenu, nemam ni bakteriju više... Zaista čudo iz prirode... Hvala Hedera što postojite.
Ovaj proizvod potvrđuje da budućnost u liječenju je na prirodnim lijekovima
Sjajan proizvod protiv želučanih tegoba, uklanja žarenje, bolove u probavnom sustavu, posebno dobar u borbi protiv refluksa. Svakako preporučam.
Najčešća pitanja
Hederini proizvodi pogodni su za dugotrajno uzimanje bez ikakvih štetnih posljedica.
Mi volimo biti iskreni, pa ćemo priznati da ne možemo svima pomoći. S obzirom kako je svaki organizam drugačiji, ponekad se dogodi da možda promjena neće biti tolika koliku ste očekivali. Iskustva naših korisnika govore koliko su naši proizvodi djelotvorni, posebice kod izraženih problema.
Ako vam proizvod nije pomagao ili niste zadovoljni, slobodno nam se javite i pošaljite otvorenu bočicu, a mi ćemo vam vratiti novac bez puno pitanja.
Zvuči fer, zar ne?
Za narudžbe do 40,00 €, troškovi dostave iznose 4.00 € putem HP-a, 5.00 € putem DPD-a te 6.00 € putem GLS-a.
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 40.00 € putem HP-a unutar Republike Hrvatske.
Za narudžbe u iznosu između 40.00 € i 60.00 €, dostava putem DPD-a iznosi 3.50 €, a putem GLS-a 4.50 €.
Za sve narudžbe iznad 60.00 €, dostava je besplatna, bez obzira na odabranu kurirsku službu.
Pošiljka se šalje u roku od 24 sata od trenutka narudžbe, osim tijekom vikenda. Rok isporuke je 3-5 radnih dana.
Nudimo garanciju povrata novca u roku od 30 dana.
Načini plaćanja:
-
Pouzećem (uz dodatni trošak od 1,00 €)
-
Kartičnim plaćanjem
-
Uplatom na žiro račun
Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku putem e-maila na adresu hedera@hedera.hr ili putem naše Facebook stranice Hedera.
Doziranje svakog proizvoda navedeno je ispod svakog pojedinog proizvoda. Ukoliko vam je potreban savjet oko doziranja, slobodno nam se javite.
Hederini proizvodi dostupni su u većini ljekarni Republike Hrvatske, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.
Smijete kombinirati Hederine proizvode s drugim terapijama. Štoviše, Hederini proizvodi mogu biti izvrsna nadopuna vašoj standardnoj terapiji.
Hederini proizvodi NE sadrže gluten i pogodni su za osobe koje su intolerantne na gluten.
S obzirom kako se radi o potpuno prirodnim proizvodima, prve rezultate možete očekivati nakon otprilike 15 dana, a za optimalno djelovanje preporuka je konzumirati najmanje 3 mjeseca.
Da, proizvodi su pogodni za dijabetičare.
Mogu. Hederini proizvodi su apsolutno prirodni i bez umjetno proizvedenih supstanci te nema doping sastojaka. Propolis, pelud i matična mliječ povećavaju fizičku izdržljivost, a matična mliječ (Melbrovit) dokazano ubrzava oporavak nakon napora.
Naravno, Hederine proizvode šaljemo u cijeli svijet.
Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti naše proizvode.
Da, svi proizvodi su pogodni za trudnice, osim Bee Positive i Bee Relax koji trudnice i dojilje ne bi trebale konzumirati.
Hedera garancija
Kod nas u Hederi, nema većeg uspjeha od toga kada vidimo da naši proizvodi djeluju i pomažu ljudima.
Zadovoljstvo naših korisnika nam je na prvom mjestu. Ako proizvod iz bilo kojeg razloga ne ispuni tvoja očekivanja, jednostavno nas kontaktiraj i vratit ćemo ti novac u potpunosti.
Zvuči fer, zar ne?
Potvrdila znanost
1 Antoniewicz, J., Jakubczyk, K., Gutowska, I., & Janda, K. (2021). Ginger (Zingiber officinale) – a spice with therapeutic properties. Medycyna Ogólna I Nauki O Zdrowiu, 27(1), 40-44. https://doi.org/10.26444/monz/134013
Butt, M. and Sultan, M. (2011). Ginger and its health claims: molecular aspects. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 51(5), 383-393. https://doi.org/10.1080/10408391003624848
Khodaie, L. and Sadeghpoor, O. (2015). Ginger from ancient times to the new outlook. Jundishapur Journal of Natural Pharmaceutical Products, 10(1). https://doi.org/10.17795/jjnpp-18402
2 Butt, M. and Sultan, M. (2011). Ginger and its health claims: molecular aspects. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 51(5), 383-393. https://doi.org/10.1080/10408391003624848
Khodaie, L. and Sadeghpoor, O. (2015). Ginger from ancient times to the new outlook. Jundishapur Journal of Natural Pharmaceutical Products, 10(1). https://doi.org/10.17795/jjnpp-18402
3 Radic, B., Radic, S., Masek, T., & Suran, J. (2024). Anti-wrinkle efficacy of standardized phenolic acids polymer extract (pape) from propolis: implications for anti-aging and skin health.. https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-4139576/v1
Šuran, J., Cepanec, I., Mašek, T., Starčević, K., Tlak Gajger, I., Vranješ, M., Radić, B., Radić, S., Kosalec, I., & Vlainić, J. (2021). Nonaqueous Polyethylene Glycol as a Safer Alternative to Ethanolic Propolis Extracts with Comparable Antioxidant and Antimicrobial Activity. Antioxidants, 10 (6), 978. DOI: 10.3390/antiox10060978
Šuran, J., Aladrović, J., Beer Ljubić, B., Vlainić, J., Mamić, M., Radić, B., Bačić, G., Mačešić, N., Benić, M., Kostelić, A., Božić, F., Pavasović, H., & Radin, L. (2020). The antioxidant effect of the novel bee-product based intramammary formulation Apimast® in dairy cattle. Veterinarski arhiv, 90, 225-233. DOI: 10.24099/vet.arhiv.0865
Dudoit, A., Cardinault, N., Mertz, C., Chillet, M., & Brat, P. (2021). Antifungal activities of propolis and its main components with an emphasis against phytopathogenic fungi. Journal of Apicultural Science, 65(1), 5-24. https://doi.org/10.2478/jas-2021-0013
Tao, Y., Wang, D., Hu, Y., Huang, Y., Yu, Y., & Wang, D. (2014). The immunological enhancement activity of propolis flavonoids liposomein vitroandin vivo. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, 2014, 1-8. https://doi.org/10.1155/2014/483513
Yıldırım, A., Duran, G., Duran, N., Jenedi, K., Bolgül, B., Miraloğlu, M., … & Muz, M. (2016). Antiviral activity of hatay propolis against replication of herpes simplex virus type 1 and type 2. Medical Science Monitor, 22, 422-430. https://doi.org/10.12659/msm.897282
4 Šuran, J. (2022). Beehives as a Natural Source of Novel Antimicrobials. In M. Rai & I. Kosalec (Eds.), Promising Antimicrobials from Natural Products. Springer, Cham. https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-83504-0_15
Šuran, J., Cepanec, I., Mašek, T., Radić, B., Radić, S., Tlak Gajger, I., & Vlainić, J. (2021). Propolis Extract and Its Bioactive Compounds-From Traditional to Modern Extraction Technologies. Molecules, 26(10), 2930. DOI: 10.3390/molecules26102930
Braakhuis, A. (2019). Evidence on the health benefits of supplemental propolis. Nutrients, 11(11), 2705. https://doi.org/10.3390/nu11112705
Ekeuku, S. and Chin, K. (2021). Application of propolis in protecting skeletal and periodontal health—a systematic review. Molecules, 26(11), 3156. https://doi.org/10.3390/molecules26113156
Mujica, V., Orrego, R., Pérez, J., Romero, P., Ovalle, P., Zúñiga-Hernández, J., … & Leiva, E. (2017). The role of propolis in oxidative stress and lipid metabolism: a randomized controlled trial. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, 2017, 1-11. https://doi.org/10.1155/2017/4272940
Nassar, S., Mohamed, A., Soufy, H., Nasr, S., & Mahran, K. (2012). Immunostimulant effect of egyptian propolis in rabbits. The Scientific World Journal, 2012, 1-9. https://doi.org/10.1100/2012/901516Rao, P., Sammugam, L., Ramesh, N., & Gan, S. (2017). Honey, propolis, and royal jelly: a comprehensive review of their biological actions and health benefits. Oxidative Medicine and Cellular Longevity, 2017, 1-21. https://doi.org/10.1155/2017/1259510
Rao, P., Sammugam, L., Ramesh, N., & Gan, S. (2017). Honey, propolis, and royal jelly: a comprehensive review of their biological actions and health benefits. Oxidative Medicine and Cellular Longevity, 2017, 1-21. https://doi.org/10.1155/2017/1259510
Seven, P., Seven, İ., Baykalır, B., Mutlu, S., & Salem, A. (2018). Nanotechnology and nano-propolis in animal production and health: an overview. Italian Journal of Animal Science, 17(4), 921-930. https://doi.org/10.1080/1828051x.2018.1448726
Tao, Y., Wang, D., Hu, Y., Huang, Y., Yu, Y., & Wang, D. (2014). The immunological enhancement activity of propolis flavonoids liposomein vitroandin vivo. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, 2014, 1-8. https://doi.org/10.1155/2014/483513
5 Denisow, B. and Denisow-Pietrzyk, M. (2016). Biological and therapeutic properties of bee pollen: a review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 96(13), 4303-4309. https://doi.org/10.1002/jsfa.7729
Nicolson, S., Neves, S., Human, H., & Pirk, C. (2018). Digestibility and nutritional value of fresh and stored pollen for honey bees (Apis mellifera scutellata). Journal of Insect Physiology, 107, 302-308. https://doi.org/10.1016/j.jinsphys.2017.12.008
Pasquale, G., Alaux, C., Conte, Y., Odoux, J., Pioz, M., Vaissière, B., … & Decourtye, A. (2016). Variations in the availability of pollen resources affect honey bee health. Plos One, 11(9), e0162818. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0162818